Vallomás

2010.06.22. 19:08

Hát hol is kezdjem. Először is szégyenlősen és kicsit elpirulva ismerem be nektek azt, amit ti is biztos észrevettetek már, mostanában nem igazán megy az írás. Bár abban sem vagyok biztos hogy annak elötte ment, de a lényeg, hogy most valamilyen okból kifolyólag nagyon nem jön az ihlet a jó bejegyzésekhez. Ennek elhárításán már gőzerővel dolgozom és remélem hamarosan tudok majd olyanokat alkotni, amiben mások is örömüket lelik. Kivéve azokat, akiket utálok, ők ne élvezzenek semmit, amiben a kezem benne van, így van a kesztyűmet sem adom kölcsön SOHA! Most aztán jól megkapta mindegyik kis szánalmas faszkalap. Na de a tárgyra visszatérve. Okot nem tudok mondani, talán valaki motanában túlzottan leköti a figyelmem, talán keveset alszom, talán nem iszom eleget. Vagy az is lehet, hogy a múzsa kecses szárnyával elfordult tőlem, hogy az arra érdemesebbeket szórakoztassa. Ezeken most lehet vitatkozni, de semmi nem változtat a tényen, hogy egy szar az egész. Lesz ez még így se, ahogy a mondás tartja, de én reménykedem benne, hogy előbb utóbb ujra teljes erőbedobással csinálhatom ezt.

A bejegyzés trackback címe:

https://endrepark.blog.hu/api/trackback/id/tr892101656

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

awww 2010.06.23. 14:20:55

Szerintem jól írsz. És nem baj, ha most nem megy, van ilyen időszak. Tulajdonképpen írhatsz nyugodtan a napjaidról is, akár unalmas akár nem. Ezért blog. Persze jó amiket írsz, mert nincs tele sötét dumákkal.

endrepark 2010.06.23. 14:23:24

köszönöm:D
a sötét dumák nem nekem valók:D azokat megtartom magamnak:P
süti beállítások módosítása